Despre

Profesionalism. Promptitudine. Excelenta in Executie.

despre echipa gas-pipe

Gas-Pipe inseamna o echipa formata din angajati cu reale abilitati profesionale, aflati continuu intr-un proces de perfectionare si reinventare profesionala. Tehnologiile intr-o continua modernizare si, mai ales, exigentele clientilor, ne impun acest lucru.

Datorita sensibilitatii domeniului de activitate misiunea nostra sunt serviciile complete si de calitate si, in consecinta, multumirea clientilor! Contactati-ne si va vom raspunde cu placere la orice intrebare legata de proiectarea si executia instalatiilor de gaze naturale.

Infiintata in anul 2001, avand o experienta de peste 20 ani, societatea noastra este autorizata pentru proiectarea si executia instalatiilor de gaze naturale de catre Autoritatea de Reglementare in Domeniul Energiei - A.N.R.E., si beneficiaza de o experienta bogata in domeniu.

Dotarea tehnica de inalta clasa de care dispunem se datoreaza efortului permanent de achizitionare de aparatura, echipamente, si materiale nepoluante, cu calitati tehnice superioare din punct de vedere al sigurantei in exploatare si al fiabilitatii.

Pentru a satisface nevoile in permanenta expansiune a clientilor nostri, realizam si instalatii sanitare. Ne puteti contacta pentru orice tip de lucrare. Intreaga echipa - tehnicieni, ingineri, specialisti, si management – suntem pregatiti spre a rezolva orice nevoie in sfera gazelor naturale sau a instalatiilor sanitare. La Gas-Pipe punem accent nu doar pe profesionalismul intregului corp operational, dar si pe necesarul de echipament. Lucram cu cei mai valorosi furnizori in domeniu!

Datorita inaltei pregatiri si experientei acumulate, personalul nostru este autorizat pentru proiectare si executie instalatii de gaze naturale de catre Autoritatea de Reglementare in Domeniul Energiei - ANRE. Beneficiem deasemeni de experienta sudorilor autorizati de Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat - ISCIR.

Gas-Pipe are potential logistic si operational in toate fazele unei lucrari in utilizarea gazelor naturale: proiectare/reproiectare, redimensionare, montaj, punere in functiune, si exploatare pentru toate sistemele necesare asigurarii confortului termic si sanitar la nivel casnic/rezidential sau comercial/industrial.

Astfel, executam orice tip instalatii termice si sanitate casnice – apartamente, vile, complexuri rezidentiale – dar si comerciale si de productie. La Gas-Pipe detinem solutii logistice si de productie moderne si adaptate oricarei nevoi. Indiferent daca e vorba de o lucrare noua, de reabilitare si modificare si indiferent de dimensiunea ori complexitatea lucrarii. Lucram rapid si temeinic!

Peste 4500

proiecte finalizate

20

ani de experienta

Echipa de contact specializata

Ingineri (instalatori autorizati in gaze) + Personal muncitor (instalatori autorizati in gaze) - (PGIU-EGIU-PGD-EGD)

  • PGD = proiectare gaze distributie
  • EGD = executie gaze distributie
  • PGIU = proiectare gaze instalatii utilizare
  • EGIU = executie gaze instalatii utilizare

Director

PGD, PGIU, EGD, EGIU

Proiectanti

PGD, PGIU, EGD, EGIU

Personal de birou

EGIU, PGD, PGIU

Personal muncitor

EGD, EGIU, SUDORI AUTORIZATI IN OTEL SI POLIETILENA